HaveFun.tv

img
May
17
Още ли се чудите кои сме ние?

Ние сме геймъри, технофили, меломани и нърдове и газим дълбоко в дигиталната култура.
Правим предавания и пишем статии за хората, които се интересуват от технология, софтуер, музика, игри, електронни спортове, образование и всякакви други готини неща. #hftv

Последвайте в социалните мрежи:

➤ Facebook ➤ Twitter ➤ YouTube ➤ Twitch ➤ Instagram

Най-новата дигитална медия в България е HaveFun.tv – естественото продължение на развитието на съвременните технологии, нужди и забавления за по-младите поколения.
Телевизията започна онлайн излъчвания в Twitch.tv – @HFTVRed

HF е един от най-популярните гейминг термини – пожелание за приятна игра. HaveFun е нещо повече от онлайн телевизия – това е дигитална медия, стартирана от екип, съчетаващ опит и преспективи в една посока – модерен и достъпен начин за развлечение, генериране на качествено съдържание и създаване на условия за професионални турнири по електронни спортове.

Проектът е ориентиран предимно към хората във възрастовата граница между 12 и 35 години и има за цел да Ви достави голяма доза забавления, добри ревюта с точна информация и качествена картина.  HaveFun.tv има за цел да задоволи интересите на подрастващите и да бъде основен портал за общностите на геймъри, косплей и всякакви маниаци на тема техника, филми, музика и развлекателни джаджи. В постоянно развиващия се свят на новите технологии възнамеряваме да достигнем до всяко устройство, свързано с глобалната мрежа.

До края на годината HF ще изгради инфраструктура и условия за провеждане на състезания във формати 5v5 и 7v7, което е предпоставка за много положителни емоции и игра!

Watch live video from HFTVRed on www.twitch.tv
Платформата на телевизията е специално разработена към най-младите и е подкрепена от електронните спортове и дигитална култура.