EB-League Bulgaria

img
Dec
07

НОВО – първата EBL лига в България е факт!
Не, това не е EBL – Electronic Brazilian League, това не е Electronic Bulgarian League, това е първата българска бизнес лига!

JOIN NOW

Обичате електронните игри,но не намирате достатъчно време да се разтоварите и да разцъкате след работа?
Сега имате възможноста да се запишете за Esports Business League с колегите си и да представите Вашата компания! Изключително мотивиращо и забавно за всички пораснали геймъри!
Esports Business League ви предоставя възможност да се изявите по дисциплините CS:GO (5 срещу 5) и Starcraft II (1 срещу 1),като всичко е съобразено с работното ви време!
С две думи: За да се запишете е необходимо да събере екип с колегите си, като входната такса е 300 лв. за отбор (CS:GO) или 60 лв. за човек (Starcraft II).

Всеки състезател ще получи ексклузивна тениска на Esports Business League, като най-добрите ще се борят на ЛАН Финали за уникални награди!

Всички срещи ще бъдат излъчвани в каналите на EBL в Twitch:
https://www.twitch.tv/ebleague_a и https://www.twitch.tv/ebleague_b , където ще съхраняват записи от срещите и ще можем да проследим представянето на участващите компании. От BProGaming имаме голямо желание да се включим, но тази лига е само за непрофесионални отбори, така че единствено можем да кандидастваме с мениджърски екип!

Побързайте, времето за записване изтича, а всеки може да е победител!

Повече информация можете да получите чрез Facebook или в
discord канала на EBLeague!
https://discord.gg/bnTcpa9

Esports Бизнес Лига е място къдете можете да покажете, че не сте добри само в работата, но и в компютърните игри. Ако цъкате Counter Strike: Global Offensive или StarCraft II, на или извън работното място, това е събитието, на което да демонстрирате уменията си!

Регистрирайте се сега за участие на https://eb-league.com/tournament-signup! Станете част от първата Esports Business League в България.
Време е за old-school гейминг!


Последвайте EBL в социалните мрежи!
https://www.instagram.com/esportsbleague/
https://www.facebook.com/esportsbleag
https://twitter.com/EsportBLeague