eArena Plovdiv ESEA Q1

img
May
23

Запишете се за квалификация Q1 през платформата на ESEA, която ще ви даде шанс да станете част от втория турнир на GameEvolution – eArena в Международен панаир Пловдив – Участието в квалификациите е напълно БЕЗПЛАТНО! Освен това, топ 2 отборите от всяка една ще кръстосат пушки на LAN турнира, който е основна част от програмата на e-ArenaПловдив на 17-ти и 18-ти Юни!

Форма за ЗаписванеЗапиши се
Правила на турнира – Прочети

Началният час на първата квалификация е 13:00!

Counter-Strike: Global Offensive е неразделна част от Pro Gaming сцената в цял свят! Какъв e-Sports фестивал би се получил без него? Съберете отбора, изтупайте de_прах2-та от уменията си и се включете в нашите квалификации, които ще се проведат на 27.05.2017 и 03.06.2017!

Билетите вече са в продажба – кой превари, той завари – резервирай своето място!

Разходите по престоят и храната на играчите по време на събитието се поемат от GameEvolution! Освен това, всеки отбор ще разполага със собствена VIP зона, където може да тренират smoke-ове и flash-ове на спокойствие!

Очаква ни много гейминг и яки емоции с GameEvolution, AnimesExpo и BProGaming – бъдете геймингът в България!

Няма игра, която заслужава Competitive внимание, и да не присъства на АРЕНАТА в Пловдив – Готови ли сте за TEKKEN7, FIFA2017, MK, LOL и разбира се Counter-Strike GO?!
Разбира се, че сте готови – “I was born ready Motha**cka” – Игрите са толкова много, че няма как да имаме абсолютен шампион и всеки ще има възможност да покаже на какво е най-добър!

Очакваме Ви!