E-Arena Plovdiv Q1 LoL

img
May
29

Първата квалификция по League of Legends за e-Arena Пловдив приключи успешно за отборите Vazelin0v Slun4ogled и Президентите! Срещите започнаха по програма в 11:00.

Двата отбора пребориха жестоката конкуренция – общият брой на записалите се беше 32, като с малки изключения всички бяха на лице! На решаващите полуфинали Vazelin0v Slun4ogled се изправи срещу ol6an maina, където спечелиха Best of 3 с две последователни победи. Президентите се изправиха срещу The Underdogs, като и двата отбора показаха невероятна класа в играта си, но Президентите успяха да се наложат – отстранявайки The Underdogs с 2:0. Особено впечатление в игрите направи AD Carry-то на The Underdogs, като показа невероятна класа в ранните етапи на турнира, но за съжаление  отборната игра си каза тежката дума!

Финалът, който се игра за разпределение на местата в Пловдив, бе спечелен с 1:0 от Президентите – те ще се изправят срещу отбора, изгубил втория квалификационен финал!

Събитието протече под коментара на Aurora и turanaga, които с помощтта на опита си като играчи, майсторски анализираха всяка ситуация!

Следете какво се случва в света на гейминга в страницата на GameEvolution!

Следващата квалификация ще се проведе на 04.06.2017 (Неделя) – Запише се сега! Не пропускайте втория шанс да се включите в битката за награден фонд от 5 000 лв. на e-Arena Пловдив!

Watch live video from gameevolutionbg on www.twitch.tv