BPro Gaming и PlayHub в партньорство

img
May
07

Започва нова ера в българския гейминг

BPro Gaming с радост съобщава, че вече има нов дом за своите играчи – PlayHub. Горди сме да бъдем част от възраждането на клубния живот, който е в основата на електронните спортове, и приветстваме всички, които искат да минат на следващото ниво и да бъдат част от състезателния гейминг.

 

“Трябва да признаем, че в последните години в България не останаха компютърни клубове, камоли на високо професионално и техническо ниво. Всеки отбор, който иска да се развива, неизбежно трябва да започне тренировки на LAN, защото само така могат да се постигнат качествени резултати!”

Александър “JoSeKi” Геренски

Професионалните отбори на BPro започват тренировки в PlayHub Next Level и очакваме предизвикателства от всеки, който смята, че е готов за голямата сцена. За нас най-голямото удоволствие идва с най-тежките победи. През 2016-та се доказахме на гейминг сцената като се класирахме първи за Razer Rising Stars, станaхме Балкански шампиони с Balkan Championship#3, взехме сезон 22 в ESEA, победихме всички на Let’s Play 2016 и представихме България на ESWC Paris и на WESG Kiev, като малко не ни достигна за minor и major квалификации. Вярваме, че с упорити тренировки ще зарадваме всички със зрелищни мачове.

GL HF