BPro Bootcamp for eArena

img
Jun
07

Здравейте, приятели и фенове на CS:GO – BPro започна своята подготовка преди турнира в Пловдив на 17 и 18 юни, където за пореден път ще трябва да защитим България пред родна публика. Надяваме се това да бъде едно добро начало за новия ни състав с InGameLeader – psycho, следван от нечовешкото AWP – p0izon, най-добрият сред най-лошите за противника играчи – Shipz, както и умопомръчителният ‘shooter’ – blocker и най-новото ни попълнение, което наказва всеки LefteriY. Момчетата са готови да покажат, че с упорити тренировки всичко се постига.

Очакват ни много изненади през следващите 10 дни, като черешката на тортата ще бъде на eArena Пловдив. До този момент доказахме, че може да победим всеки с правилна и упорита тренировка. През 2016 година спечелихме всичко възможно, новият състав започва повече от добре и приканваме всички маниаци, които обичат да играят CS:GO и смятат, че са добри, да дойдат и да премерят сили на мега събитието в Пловдив, за да стане ясно, че в България винаги е имало и все още има Counter-strike общество и много таланти, готови да сформират следващия отбор, който ще покори световната гейминг сцена.

Не пропускайте да следите Facebook страницата на отбора за излъчвания на живо от ‘boot-campa’ по Twitch, както и излъчване на някои наши тренировки. Естествено, че няма да издадем всичко, но вярваме, че завръщането към подготовката на LAN е бъдещето за всеки отбор. Очаквайте новини за това кога ще можете да се срещнете с играчите на BPro по CS:GO в PlayHub, както и за последни новини за възраждането на българския гейминг.