BPro Ново начало

img
Jun
23

Kакто знаете, през 2016 година BPro Gaming CS:GO стартира с напълно нов подход и селекция на играчи, като е първата организация, която е повярвала в електронните спортове на клубно ниво и е започнала да инвестира в хора, предоставяйки им възнаграждения и оборудване, за да се състезават. През 2016 година отборът на BPro CS:GO е изкарал над 30 000лв., като тук не включваме предметните награди и приключенията в чужбина – Румъния, Франция и Украйна.

Всеки път провеждахме упорити тренировки и показахме, че знаем какво правим, като се класирахме първи още с Razer Rising Stars, след това завършихме втори на ESL SEEC S3, станахме Балкански шампиони на Balkan Championship, бяхме първи в  ESEA Season22, спечелихме Let’s Play  2016 и се класирахме за ESWC Paris, отново станахме първи на WESG2016 квалификациите (Първи от всички страни в региона) и за малко не успяхме да се класираме за minor в Атланта, като останахме 3-ти. Повече за нашите успехи можете да прочете тук.

С две думи, след като се подготвим за турнир – ние го печелим. Тази година след известни премеждия създадохме нов състав BPRO CS:GO, като негова основа стана опитният Теодор Димов – psycho, който упорито работи с новите момчета poison – нашият снайперист, shipz – най-добрият стрелец, Lefteriy – нашият entry frager и blocker, който не спира да показва, че новите момчета са още по-мотивирани да задминат всички с уменията си и с упорити тренировки.

След като направихме BOOTCAMP в София и тренирахме в PlayHub, новите момчета направиха тактическа подготовка и тренировки срещу отбори като Singularity, Tricked, Playing Ducks, GateKeepers, WySix, Rogue Academy, Space Soldiers academy, Team Spirit Academy. Разбира се, ние претендираме, че сме много по-добри от тези отбори, но когато отборът ти започва от начало, то подготовката също трябва да е адекватна, а за вбъдеще очакваме да играем срещу по-добри отбори и да надградим нашия стил на игра.

BProGaming сме доказали многократно, че основната ни цел е високо ниво на професионализъм и отношение към електронните спортове. Ние направихме разликата и поставихме основите на професионалните отбори в България. Вярваме, че това е само началото и независимо от трудностите, които сме преодолели, пред нас се очертава още по-добро бъдеще и успехи. Ние не играем за удоволствие, а за победа, и всеки любител на игрите може да направи разлика между неговите 30 часа на две седмици и нашите 120 часа упорит труд. Скоро отново ще започнем подготовка на LoL отбор, както и сме готови да възстановим отборите по WoT и Dota2 от изцяло български играчи, така че пишете ни на support@bprogaming.com.

Игрите на живо и подготовката на LAN са последният и най-важен елемент от подготовката на всеки един отбор. Именно затова BProCS:GO подкрепя PlayHub и идеята за клубен живот, защото благодарение на него, хората могат да добият реална представа за усилията, които се полагат, за да се достигне състезателно ниво, ниво, което през последните години е забравено и изтрито от съзнанието на българския геймър. Независимо дали става дума за удоволствие или за електронни спортове – преживяването на живо носи много повече емоции и позитиви при отборните игри.