BPro на финалите в Румъния (информация)

img
May
15
В началото на месец Май отборът на BPro се класира за офлайн финалите на South East Europe Championship Season III провеждащи се  от 27-29.05.2016 в Румъния.

Финалите на сезон 3, ще бъдат хоствани от East European Comic Con, това е най-голямото гейминг събитие в Източна Европа, посветено на хората обичащи филми, музика, телевизионни сериали, видео игри и етс. Това издание на ЕЕСС се очаква да бъде посетено от над 40 000 хора. Освен финалите по CS:GO и League of Legends на евента, ще има и площадка на ESL SEE Championship, където посетителите ще могат да тестват най-новите игри и периферия. Допълнителна информация от събитието е, че ще има и актьори от Холивуд, така феновете ще имат възможност да се срещнат не само със имена от световната филмова сцена, но да се запознаят и да си направят снимки със световно известни художници, косплейъри, ютюбъри и стриймъри. За повече информация можете да посетите официалният сайт на събитието.

По време на ESL Arena, ще можете да се насладите на South East European Championship, където най-добрите класирали се играчи и отбори от тази част на Европа ще се изправят в пряк друбой за дял от наградния фонд на състезанието и възможноста да вдигнат купата и да се нарекът шампиони на South East Europe Championship Season III. Мачовете на ESL Arena започват на 27-ми Май, петък.  Освен момчетата на BPro на финалите в Румъния се класира и отбора на GPlay, които ще вземе участие във финалите на League of Legends.
И двата представителя на България бяха безапелационни в груповата фаза на SEEC и завършиха първи в групите си с пълен актив от точки и победи.

csgogroups

lolgroups

На плейофите и двата отбора показаха безапелационна игра с която се класираха без никакво съмнение за финалите в двете дисципини.

finalplayoff

finallol

Така на финалите в Румъния момчетата от BPro Gaming ще се изправят срещу отборите на XPC.GGAIMCLUB и NEXTPLEASE!CS:GO, като и трите отбора са представители на страната домакин – Румъния.

Отбора на Gplay по League of Legends пък ще се изправи срещу отборите на XPC.GG и NEXUS от Румъния и състава на ELYSIUM от Гърция.

Следете сайта и официалните ни страници във Facebook и Twitter за да сте в течение с последните новини около отбора.

Екипът на BPro Gaming ви пожелава успех във финалите!

You must be logged in to post a comment.