Beat the Pro: Play against BPro!

img
Dec
01

Събитието, организирано от Predator – Beat the Pro: Play against BPro, се отлага, поради предстоящата квалификация за DreamHack на 10-ти декември, която никой запален фен или геймър не бива да пропуска. В подкрепа на CS:GO обществото в България, Acer Predator ще даде възможност на всички истински геймъри да проследят успехите на отборите по време на квалификацията.

Beat the Pro: Play against BPro ще се състои през месец януари 2017, като тогава ще ви очакваме с още повече изненади и награди.

Празниците с Acer и BPro никога не спират! Следете официалните ни страници за повече информация, а за най-верните фенове – винаги ще има изненади!

Играеш ли CS:GO?

А искаш ли да играеш срещу най-добрите в България?

BPro Gaming, със съвместното участие на Acer България и Predator ти дава възможност да премериш сили с шампионите на България BPro в битката на годината:

Beat the Pro: Play against BPro!

photo_2016-12-01_13-03-05

Целта на това събитие е да дадем възможност за изява на вас нашите фенове и на най-запалените играчи по Counter-Strike: Global Offensive. В предстоящият своеобразен мини турнир професионалисти срещу обикновени играчи, ще ви дадем възможност да обмените опит с едни от най-добрите професионални играчи в България.  Да не забравяме, че за десет от вас освен възможността да се запознаете с играчите, ще получите и шанс да играете срещу тях на едни от най-добрите гейминг машини в момента предоставени от Predator.

Избягай от скуката и ела да ИГРАЕШ със нас!
Ето какво е необходимо да направите ако желаете да вземете участие в предстоящото събитие.
Обявяваме селекция за 2 отбора от истински фенове, които да излязат на арената срещу BPro и HSBG. Ако искаш да бъдеш част от отбора на феновете, трябва ни докажеш, че си запален CS:GO геймър. Публикувай до 6-ти декември, като коментар ТУК, Snapshot на Steam (CS:GO) акаунта ти за времето, прекарано в CS:GO през последните 2 седмици. Професионалистите от BPro ще изберат 10 финалиста и 4 резерви на 7-ми декември. Епичната битка ще се състои на 10-ти декември в София. Детайли и място на провеждане на турнира ще научат само избраните. Бъди един от тях!

Повече информация за предстоящото събитие  можете да прочетете в официалната страница на отбора ни във Facebook, а също така и в страницата на Acer България.
 

 

Пълно ревю на продуктите на ACER Predator  – прочети повече!

ACER PREDATORS

 

Екипът на BPro Gaming  и Acer България пожелават успех на всички участници.

You must be logged in to post a comment.