Be a Predator, Beat the Pro 14.01.2017

img
Dec
30

ИГРАЕШ ЛИ CS:GO?

ТИ СИ ИСТИНСКИ ГЕЙМЪР И ГИ РАЗМАЗВАШ НА 5v5?
ВДИГНИ НИВОТО И ИГРАЙ С НАЙ-ДОБРИТЕ СЪСТЕЗАТЕЛИ В БЪЛГАРИЯ

Acer България и Predator ти дават възможност да играеш рамо до рамо с Балканските шампиони и да демонстрираш уменията си!

Beat the Pro: Play against BPro!

Датата е 14-ти Януари, мястото е София и основните заподозрени отново са BPro и Acer България в едно гейминг събитие за най-запалените фенове на Counter-Strike: Global Offensive с името Beat the PRO: Play against BPro. Основната цел на това събитие е да дадем възможност за изява на Вас, нашите фенове и на най-запалените играчи по Counter-Strike:GО. В предстоящия мини турнир професионалисти редом с най-запалените играчи ще могат да обменят опит и да получат in-game съвети от състезателите на BPro. Да не забравяме, че десет от Вас ще бъдат избрани и ще могат да играят на сцена с най-добрите гейминг машини в момента, предоставени от Predator, докато зад гърба Ви плътно ще седи избран от Вас играч, който да Ви помага по пътя към победата!

“Основните 10 са – Любомир Петров, Хари Ковачев, Славен Любенов, ‘Titi Malna’, Стефан Ангелов, Мартин Беров, Величко Терзиев, Асен Попов, Кристиан Хаджийски и Стилиян Дянков. Сред поканените на събитието са и 5 резерви – Атанас Попов, Виктор Николов, Васил Стамов, Никола Йорданов, Сашко Христов. Всички поканени трябва да са получили допълните информация. Моля, не я споделяйте с никого! Очакват ни много емоции и награди заедно с Acer България и гейминг машините на Predator! Моля, да имате превид, че събитието е ЗАТВОРЕНО и не може да се разпространява информацията за него, както и да викате публика. Ще бъдат допускани само лица от списъка, потвърдили присъствие.”
Благодарим за разбирането!

Избягай от скуката и ела да ИГРАЕШ с нас! Ако всичко прочетено до тук ти харесва и желаеш да се включиш в надпреварата, ето какво трябва да направиш, за да участваш. Изпрати ни твоя снимка – Snapshot на Steam (CS:GO) акаунта ти за времето, прекарано в CS:GO през последните 2 седмици, като коментар тук в темата или във официалната тема на събитието във Фейсбук. На 10-ти Януари играчите на BPro ще изберат десет състезателя + 4 резерви, които ще имат шанса да премерят сили срещу отбора ни по CS:GO.  Мачовете с феновете и БПро ще се състоят на 14-ти Януари. Детайли и място на провеждане на турнира ще научат само избраните. След изтегляне на победителите ще бъде оповестено и официалното местоположение, където ще се проведе Beat the PRO: Play against BPro, за да може всеки желаещ да има шанс да присъства и да се наслади отблизо на емоцията и тръпката от играта. За всеки, осмелил се да присъства на живо в залата, ще има много игри с награди, както и няколко допълнителни изненади за най-запалените фенове. Всички знаем колко по-лесно е да играем от вкъщи с пантофите, но емоцията при истинските прогеймъри е най-силна, когато са заедно!

ACER Predator и BPro организират това събитие за Вас –  истинските фенове и геймъри!

Заповядайте да се забавляваме и да прекараме един незабравим ден заедно!

You must be logged in to post a comment.