Професионален CS:GO играч и футболна звезда?

img
May
11
Професионален CS:GO играч и футболна звезда? Да, правилно сте прочели заглавието.

nk4ybotev

Играчът на B Pro Gaming – Никола ‘NK4Y’ Радушев е и участник в ‘Мини футболната лига‘ в град Варна.  Ники играе за отбора на МФК “Ботев 18” и определено има талант и потенциал да прогресира и в друга част на спорта, освен с таланта си в eSports gaming-a.

Преди два дни във Варна стартира HMS Cup в която Ники и отборът му взимат участие за поредна година. В първият си мач отбора на МФК “Ботев 18” се изправи срещу отбор Breaver Warriors на Илия Павлов. Отборите са имали двубой един срещу друг и в предишни мини турнири и по всичко личеше, че и двата отбора ще покажат най-доброто от своите мини футболни умения отново. Началото на мача съвсем очаквано започна доста нервно и с несигурна игра от страна и на двата тийма, но съотборника на Ники – Краси Аврамов успокой отбора си с попадение в полза на “канарчетата” от Ботев 18. По-късно в срещата се стигна и до второ попадение за отбора на Ботев, като негов реализатор беше Стоян Данаилов. Това съвсем пречупи “бойците” на Илия Павлов в мача, защото резултата до края на полувремето набъбна до 4:0 в полза на Ботев, а точни бяха Недялко Иванов и Никола Радушев. Както можете и да предположите през втората половина имаше само един отбор на терена и това беше състава на МФК “Ботев 18”. Головата фиеста за отбора продължи с пълна сила и до края на мача своите хеттрици оформиха Стоян Данаилов и Никола Радушев , а гола на честта за Breaver Warriors отбеляза Васко Тодоров. Така с краен резултат 10:1 отбора на МФК “Ботев 18” победи новаците в лигата Breaver Warriors и получи своят “летящ старт” в HSM CUP.

Повече информация за срещата можете да намерите ТУК.

 

Следете сайта и страницата ни във Facebook & Twitter за повече информация относно предстоящи мачове и други интересни подробности около играчите и организацията ни.

Екипът на B Pro Gaming, Ви благодари за подкрепата!

Автор: Л. Петров (B Pro Gaming)

You must be logged in to post a comment.