Интервю с niki1 от BPro Gaming

img
Apr
28

Както може би вече знаете, отборът на BPro Gaming успя да грабне и второто място за участие на LAN финалите в тазгодишното CS:GO издание на Game Ninja, което ще се проведе на 7 май отново в зала 3 на НДК. Точно поради тази причина взехме интервю от niki1, за да разберем какви са страстите в отбора му след успешното класиране и да ги споделим с Вас.

 

1. Здравей, моля представи се пред хората, как се казваш, от къде си, с какво се занимаваш в момента?
Казвам се Николай Панталеев и съм от Враца. Основно се занимавам с CS:GO и в момента играя за BPro Gaming. През останалото време уча право – четвърта година в Благоевград.

2. Вие сте вторият и последен отбор, класирал се за финалите на Game Ninja 2016 – как се чувствате, вълнувате ли се?
Някои от нас се вълнуват доста, а за други това беше очакваният резултат.

3. Победихте всички, срещу които се изправихте – имаше ли отбор, който дори за миг да Ви затрудни и разколебае дали ще спечелите или не? Например, финалът срещу Home Dominant изглеждаше доста напрегнат и се стигна до допълнителни рундове.
Играта срещу Home Dominant ни затрудни, но това e нормално, тъй като в отбора им има доста опитни играчи.

4. За пръв път ли ще играете на голяма сцена и пред толкова много хора, колкото очакваме и ние да дойдат?
За някои от нас ще е за пръв път. Но аз и psycho сме участвали и преди на Ваш турнир.

5. С каква нагласа започнахте турнира – очаквахте ли, че точно Вие ще се класирате за финалите?
Нагласата ни беше, както винаги, да спечелим всеки мач. Очаквахме, че ще се класираме, но не и че ще бъде лесно.

6. Разкажи ни малко за отбора си – от колко време играете с този състав и подготвяхте ли се за този турнир, ако да – колко време?
Аз, NK4Y, Rock1nG и psycho сме заедно от 4 месеца, xek се присъедини към нас преди 1 месец. Не сме се подготвяли специално за този турнир, тъй като ние постоянно сме в турнирен режим. Играем в няколко лиги, които имат мачове всяка седмица а между временно се опитваме да участваме и във всякакви други турнири. Общо взето за нас всяка седмица води нови предизвикателства.

7. Вече е ясно, че ще играете срещу WinFiction на финалите в София – ще Ви затруднят ли, готови ли сте или следва да се готвите?
Би трябвало да ни затруднят. Напоследък играят доста добре и бият останалите български отбори.

8. Как беше квалификацията – върху какво все още трябва да работим и доволни ли сте от организацията ни?
Доволни сме от организацията като цяло и нямаме забележки.

9. Играете и на международна сцена, представяйки се много добре – какви са бъдещите Ви планове в тази насока и ще продължите ли да участвате в български турнири, защото по наша информация (непотвърдена) отборът на E-Frag вече няма да играят в български турнири?
Стараем се да вървим напред и да се развиваме. Имаме доста ангажименти, но засега смятаме да участваме поне в по-големите български турнири.

10. Много ти благодарим за отделеното време, желаем Ви успех на гранд финала. Последни думи към феновете Ви и нашите читатели?
Искам да благодаря на всички, които ни подкрепят и особено на тези, които ни следват в нашата Facebook страница.

 

Не забравяйте, че следва най-зрелищната игра в CS:GO изданието на Game Ninja 2016 във формат BO3 – финалите в София на 7 май, на живо в зала 3 на НДК, за награда от 1 000 лева и скъпа периферия!

Източник

You must be logged in to post a comment.