eArena Пловдив се задава

img
May
12

GEймъри, готови ли сте?
Загрявате ли за събитието ни в Пловдив през юни?
Ако не, значи е крайно време да започнете!

Вярваш или не, вече има истинска гейминг сцена в България. След създаването на “BProGaming” през 2015 г. стана възможно издигането на отборните игри на ново ниво. Вече можем да наблюдаваме повече български отбори по CS:GO в HLTV.org и се надяваме скоро да можем да подкрепим и истинските маниаци на другите игри като LoL, Dota, WoT, HS и други. Факт обаче е, че GameEvolution избухва с втори голям турнир в Пловдив след миналогодишното гранд събитие в зала “Армеец” София. Организаторите са се погрижили за всички любители на електронните спортове и по всичко изглежда – надпреварата ще е жестока!

GE са подготвили:
– Турнири по League of Legends, CS:GO и DotA с общ награден фонд от 12,000лв. + допълнителни предметни награди!

За феновете на LOL и CS:GO – ще проведем две онлайн квалификации, по време на които ще се класират по два отбора или общо по 4 отбора от всяка игра ще достигнат до големия финал! Четирите отбора – финалисти във всяка от двете игри ще вземат гарантиран дял от наградния фонд в размер на 5,000лв.!
Очаквайте скоро подробна информация, график и начин на провеждане!

За феновете на DotA – LAN турнир с награден фонд от 2,000лв. Няма да има предварителни квалификации, записването ще бъде само на място!

Очаквайте още:
– Косплей квалификации за The International Cosplay League по време на Japan Weekend Madrid. Гости на събитието ще бъдат световноизвестни звезди на косплея!
– FUN зони за 1 VS 1 турнири, виртуална реалност, най-новите заглавия за PlayStation 4, срещи с професионалния отбор нa BPRO, както и много други изненади!
Очакваме ви на 17-ти и 18-ти юни в Палата №2 в Панаирното градче – Пловдив!

Билетите ще бъдат пуснати в продажба до дни, на цени от:
==> Двудневен билет, закупен онлайн – 20лв.
==> Двудневен билет, закупен на място – 25лв.
==> Еднодневен билет, закупен на място по време на събитието – 15лв.

Тези от вас, които закупят предварително своя билет онлайн, ще участват в специална томбола с фантастични геймърски награди.

Очаквайте съвсем скоро допълнителна информация!