BPro на Aniventure2017 ComiCon

img
Sep
01

Здравейте, приятели,

ето, че поредното издание на Aniventure е тук и то с гръм и трясък. Ще дойдат и най-популярните звезди от нашумелия сериал Game of Thrones. Очакваното събитие е отделило внимание на всички съвременни култури. BProGaming получи покана за събитието, но ще представим само новия отбор по Counter-Strike Global Offensive, тъй като не сме готови да възродим всички отбори.

Най-важното е, че още от създаването си BProGaming не е губила своя отбор по CS и никога не сме прекъсвали връзката с истинските състезатели на BPro по League of Legends и World of Tanks. Съвсем скоро очаквайте това, за което подсказваме от дълго време насам. Искаме да напомним на всички, че ние правим голямата разлика – за повече от 15 години в гейминг индустрията, ние сме първата организация, която предлага месечно възнаграждение и всички необходими условия за подготовка.Надяваме се въпреки недобрата репутация на българския геймър, да успеем да се справим и да прославим България, както са правили много български играчи в миналото. Наскоро имахме повод за радост с победата на Иван ‘mind_control’ Иванов с отбора на Team Liquid по Dota2.

Тук е моментът да напомним, че BPro не подценява и не забравя гиганта в гейминг индустрията – Blizzard и съвсем скоро смятаме да предоставим много адреналин на любителите на Dota2 и HearthStone.

Благодарим на Aniventure за поканата и се надяваме да е едно незабравимо изживяване с HBO, FOX, симпатичните влогъри и Cosplay състезатели.

Повече информация можете да намерите тук – ComiCon Bulgaria!