Шампиони на А1

img
Sep
15

Здравейте, приятели – този уикенд имахме възможността да се насладим на поредното издание на Comic Con 2019, което беше домакин на големите финали от А1 гейминг лига.

Отборът на Bpro Gaming за пореден път доказа, че през 2019 година е най-силният отбор в България. След като победихме отбора на Depreso в първият полуфинал вчера с 2:0, днес трябваше да се изправим срещу може би най-бързо прогресиращият млад отбор в България, а именно този на FATE.

Със сигурност има много какво още да искаме да постигнем, но се гордеем, че от създаването си през 2016 година, вече 4 години сме най-добрите по CS:GO в България, като общата статистика показва, че на живо сме изиграли 28 срещи, от които имаме само 2 загуби.

Вярваме, че с постоянство ще успеем да реализираме истинските електронни спортове в България. Поддържаме високо ниво, като всяка година се учим от нашите грешки и тези на противниците ни.
Гордеем се, че през 2016 година станахме Балкански шампиони, през 2017 представихме България на международни турнири, през 2018 реализирахме първия трансфер към друг отбор и записахме най-добрите си показатели в HLTV.org.

Повече за историята на BPOR CS:GO можете да прочетете в – Устойчиво Развитие Esports, като още през 2017 стана ясно, че оставаме без конкурент, сред клубовете и компаниите в България, които искат да развиват спортни клубове и шампионати по електронни спортове!

Знаем, че се помнят само шампионите и винаги се стремим към победа, но трябва да дадем и заслужено внимание и на нашите съперници, без които този финал нямаше да е същият.