Ранкинг GOSU

img
Mar
27

Много пъти са ни задавали въпроса как и защо избираме нашите състезатели. Първо, преценката я правим на база нашия опит, но винаги и съобразно статистиката на играча в различни платформи.

Смятаме, че има различни стилове и разнообразието от правилни състезатели е един от ключовете към успеха! За да преценим качеството си на работа ползваме различни платформи, които дават ясна индексация за качественото обучение на нашите спортисти по електронни спортове. Публично демонстрираме възможностите на българите да са лидери в мисловни спортове, каквито са електронните.

При повечето състезатели основен фокус на работа е налагането на трудови навици, дисциплина и постоянство. Безценно остава и желанието на един човек да успее и да се докаже. Заедно с правилните хора можем да сме сред лидерите при спортните отбори в световен мащаб.

Съвсем спокойно можем да споделим, че през последната година се наблюдава подобряване на ранкинг системата на много платформи. HLTV.org на този етап не добавя коефициент на цялостна полезност на отбора и до голяма степен моментния състав от 3ма основни играчи определя точковото ниво на отбора. Ето една от платформите, които промени малко системата си и въпреки, че GosuGamers.net
платформите са индикирали едва 1/3 от срещите на BProGaming и предвид, това че в момента не сме под прожекторите се радваме, че все повече електронни платформи поддържат собствена точкова система.