Повече от гейминг – eArena Пловдив

img
May
21

Бъди един от първите на eArena Plovdiv!

pLoveDiv ще бъде меката на електронните спортове и поколения играчи, които ще премерят сили на компютърни игри, конзолни игри, аркадни игри, виртуална реалност, рейсинг симулатори и още много изненади. Купи своя билет за e-Arena Пловдив до 31-ви май и имаш шанса да спечелиш един от 5 VIP Пакета за двама, за следващото събитие на Game Evolution тази година! Пълните условия за участие в томболата, можете да откриете тук: http://playhub.games/tombola/


Билети можете да закупите от тук:https://goo.gl/QG2mXQ


Всеки от петте VIP пакета съдържа:
• Подсигурен транспорт до събитието;
• Включено настаняване;
• Достъп до VIP зона;
• Game Evolution merchandise;
Стани неразделна част от българската гейминг еволюция!

Очакваме те в Пловдив!

Отборната игра си е отборна игра! Но един истински геймър трябва да изпъкне с индивидуален skill! Подготвили сме ви три турнира на Play Station 4, като всеки от тях идва със своя атрактивен награден фонд!


Дисциплините в които ще можете да премерите сили са Fifa 17, Mortal Kombat XL, както и най-новото заглавие от поредицата Tekken – Tekken 7!
Това са игри за ценители и винаги умението е над всичко. Сигурни сме, че в България има много добри играчи на FIFA, MK и Tekken. Конзолните игри, винаги носят друго усещане, а и са в основата на сблъсаците PvP.
Наградите за 1vs1 Турнирите са на обща стойност от НАД 3 000лв!

Готови ли сте за 1vs1 предизвикателствата ни!? През двата дни ще раздадем предметни награди за НАД 3 000лв на най-добрите геймър , решили да се впуснат в тях!


Участието в турнирите е напълно безплатно за всички, дошли да поиграят с нас на e-Arena Пловдив на 17-ти и 18-ти Юни!
Подготвили сме турнири по CS:GO, League of Legends и Hearthstone, като топ 4 от LoL турнирите, ще получат бонус – специален мърчандайз от играта!
Правилата на турнирите можете да видите тук:https://goo.gl/Q5uQef
Наградите за всеки от турнирите се крият на този адрес: https://goo.gl/HwzktL
Своя билет за e-Arena Пловдив можете да грабнете тук: https://goo.gl/QG2mXQ

Какво е една e-арена без няколко калени в битка гладиатори – ще имате шанса да се запознаете и да поиграете срещу професионалния CS:GO отбор на нашите състезатели от Bpro Gaming! В Bpro Gaming Zone ще можете да тествате своя aim срещу играчите на отбора в специално организираното Challenge the Pro предизвикателство! Всеки от вас ще може да закупи от лимитираната серия екипи и падове на отбора, а на най-големите фенове ще се раздават автографи! Зоната ще разполага с 10 компютъра за любителите на играта, където всеки ще може да поиграе CS:GO на мощни машини и усети тръпката, която изпитват професилоналните играчи!

Очакваме ви!